Om uw eigen Website op Internet te kunnen opslaan en vervolgens aan het publiek te tonen, moet u eerst een stukje opslag huren op een Computer die in het Internet is opgenomen.
Vervolgens kunt u in deze gehuurde ruimte een Website opbouwen. Hiervoor zijn diverse mooie pakketten in de handel verkrijgbaar. JPF kan ook voor u een Website opbouwen, geheel naar uw eigen wensen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Nou is een Website één, maar het gevonden worden in de diverse zoekmachines is TWEE ! Wij zorgen er voor dat een potentiële klant ook uw Website vindt als hij enkele (passende) zoekwoorden ingeeft. M.a.w. uw Website is ook dik in orde met de noodzakelijke META-Tags voor de diverse zoekmachines.

Websites in opbouw

 

Domeinnamen te koop

www.eljada.nl
www.delifish.nl
www.errorfree.nl
www.duikershorloges.nl
www.kankerkeurmerk.nl

Zelhorst 10 maart 2015 Zelhorst opleidingen, het opleidingscentrum voor uw vrachtwagen theorie en rijbewijs!
Restaurant Constantijn 2 maart 2015 Restaurant Constantijn, nog steeds het aller beste restaurant voor de lekkerste kapsalon en spareribs!
Flevokozijn 20 augustus 2015 Flevokozijn, de beste en voordeligste in kunststof kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien, horren, zonneschermen en Carports.
Ad Loos 10 augustus 2014 Ad Loos, de plek in Emmeloord voor uw bos-, tuin- en parkmachines
dommeldal 25 april 2010 Camping en pensionstal 'Dommeldal' te Sint oedenrode biedt u (en evt. uw paard) een aangenaam verblijf in het mooie natuurgebied rond de beek de Dommel.
cpg

19 juni 2009

Een tweede ontwerp Website voor het lokale Pizza & Grill restaurant. Ook hier begeleiden wij het hele grafische project t.w. Website, folders, reclameborden, munten, stempels, etc.

Kijk en smul...

devenp

2 mei 2009

De Vooruitgang & Partners, uw betrouwbare partner in zaken.

25 november 2004

Voor Stek Contactlenzen hebben we een kleine 'Setup' gemaakt en momenteel wachten wij op Input van de eigenaar in de vorm van foto's en gegevens. Een kleine heldere Website met duidelijke en goed zichtbare pagina's.

Kijk en kijk...

05 september 2004

Een uit onvrede geboren project, waarin de overheden aan de kaak worden gesteld inzake de omgang met haar bewoners. Helaas is deze omgang vèr te zoeken en zijn de bewoners genoodzaakt om de publiciteit te zoeken en met lichte druk de overheden te stimuleren om met haar bewoners mee te denken.

Kijk en verbaas...