helpHeeft u vreemde problemen met uw Computer of is het ding erg langzaam? De hulp inroepen van een professional is vaak erg duur, maar u kunt ook het één en ander zelf doen met behulp van gratis programma's die veelal niet onderdoen voor dure pakketten. Kijk gerust eens rond bij Support, of er een gratis programma bij staat waar u uw voordeel mee kunt doen. Als desondanks uw Computer blijft tegenstribbelen, kunt u natuurlijk de hulp inroepen van een betaalbare deskundige. Belt u mij gerust eens en leg het probleem vrijblijvend voor.

De Skyline van Den Helder. U vindt meer bij fotografie.
nieuwOp veler verzoek is er een fotoalbum aangemaakt met algemene onderwerpen, wat regelmatig zal worden aangevuld en vrij is te bezichtigen. Uiteraard blijven de Copyrights op alle foto's volledig van toepassing. meer
ud2010De foto's van de Urkerdag 2010 staan op de Website. Vrij te bekijken en op verzoek kan het origineel worden toegestuurd. meer vd2010De foto's van Vlaggetjesdag 2010 staan op de Website. Vrij te bekijken en op verzoek kan het origineel worden toegestuurd. meer
80jaarHoe zo, te oud voor een Computer?

Een veel gehoorde kreet van onze senioren die niet veel meer moeten hebben van de moderne techniek.
Dat deze opmerking absoluut niet geldt voor alle senioren, bewijst deze krasse 'jonge dame' van méér dan 80 lentes uit Dronten, die onlangs een nieuwe Quad-Core computer bestelde met breedbeeld scherm, omdat de 'oude' Pentium-4 haar niet meer kon bijhouden. Dat deze nieuwe computer een zinvolle invulling is in haar leven, behoeft natuurlijk geen uitleg.
Een tip voor al onze senioren: kijk eens rond of er ergens een cursus wordt gegeven voor senioren in het gebruik van computers en programma's. De docenten zijn vaak vrijwilligers die u dolgraag de fijne kneepjes en geheimen van de Computervak willen bijbrengen.
Mijndomein